Agency / Consultancy

Service Designer

Archived
Full Time

Acando

Service Designer
Har du erfarenhet av Service Design, kanske till och med är specialist? Ser du världen genom ett holistiskt designperspektiv och trivs med att vara en innovativ och kreativ problemlösare, där du får agera reseledare på våra kunders förändringsresor – ja, då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu dig brinner för Service Design och vill jobba med att få företag att hamna i framkant.
Om tjänsten
Som Service Designer hos Acando kommer du att komma in tidigt hos våra kunder, för att leda deras förändringsresa från produktorientering till serviceorientering. Du kommer att få användning av dina innovativa idéer som du kan bryta ner till pragmatiska lösningar. Tillsammans med dina sociala färdigheter samt erfarenhet inom Customer Journey och Service Design blir du en mycket viktig del i arbetet att ta fram och leda lösningar för våra kunders behov.

För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi ”Technology driven, Behavior centric”. För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet. Här på Acando är vi måna om det interna arbetsklimatet och hos oss står du som anställd i fokus. Förutom utvecklande uppdrag kan du ta del av träningsgrupper genom Acando Activity, mentorsprogram, utbildning genom Acando Academy och mycket mer.

Vi har en spännande resa framför oss där vi blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!
Är det här du?
Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

Location
, Stockholms län
Type
Full Time
Industry
Agency / Consultancy
Apply for Job
Sorry! This job has expired.

More jobs at Acando

We haven't found any other jobs at Acando.

More jobs in Sweden

Senior Service/UX designer

Vattenfall Eldistribution AB

job location
Solna, Sweden
industry
Utilities

Service Designer

Malmö stad

job location
Malmö, Sweden
industry
Government

Service Designer

Oh My

job location
Luleå, Sweden
industry
Advertising Services

Proud Partners

Harmonic Design logoService Design Show logoTheyDo

We can help you attract the best service design talent and grow your brand. Partner with us.

Don’t miss important updates.

Join our email list to stay updated on new jobs, resources, events, and more to help you with your career

We’ll use your email to send you updates about the report and other helpful service design topics. We hate spam just as much as you do, so we’ll never share your email. Unsubscribe anytime.
Back to Top
chevron-down