Technology

Senior Service Designer

Archived
Full Time

Hion

Mitä rooli sisältää?

Etsimme dataohjautunutta palvelumuotoilijaa, joka ei pelkää tarttua toimeen ja joka pystyy tunnistamaan asiakkaiden tarpeet sekä luomaan innovatiivisia ratkaisuja. Tässä roolissa pääset luomaan asiakkaillemme aitoa lisäarvoa tarjoamalla heille toimivia ja vastuullisia ratkaisuja, lähestymistapoja ja menetelmiä perustuen dataan ja omaan asiantuntemukseesi. Pääset hyödyntämään design menetelmiä erilaisissa asiakkuuksissa ja mahtavien kollegoiden kanssa.

Työskentelet asiakasrajapinnassa sekä tiiviissä yhteistyössä projektitiimin kanssa. Fasilitoit ja johdat workshoppeja sekä luot mallinnuksia ja visuaalisia ideoita tuotteista ja palveluista näppärästi eri työkaluja hyödyntäen. Uskallat antaa myös rakentavaa palautetta ja kehitysideoita, mikäli niitä huomaat. Voit ottaa osaa Hionin vastuullisuustyöryhmiin ja olla mukana kehittämässä toimintaamme kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Palkkataso tehtävässä on 4200-5200 euroa. Palkkataso riippuu kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Tunnistatko itsesi?

Palvelumuotoilijana omaat vahvan design- ja asiakaslähtöisen ajattelumaailman sekä nautit ongelmien ratkaisemisesta ja uusien ideoiden kehittämisestä.

  • Sinulla on vahvat visuaaliset taidot ja useamman vuoden kokemus digitaalisesta palvelumuotoilusta, tuotesuunnittelusta sekä UI- ja UX-suunnittelusta. Soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.
  • Olet empaattinen ja rationaalinen – pystyt tunnistamaan asiakkaiden tarpeet ja löytämään niihin ratkaisuja ihmislähtöisesti
  • Tykkäät työskennellä tiimissä ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvat
  • Ymmärrät saavutettavuuden perusperiaatteita muotoilussa (WCAG 2.1 standardin pohjalta) ja osaat soveltaa niitä käytäntöön
  • Sinulla on visuaalista silmää – erilaiset metodit, ideat ja ratkaisut syntyvät sinulta luonnostaan ja osaat konkretisoida ideasi toimiviksi konsepteiksi
  • Nautit workshoppien fasilitoimisesta ja vetämisestä sekä asiakasrajapinnassa työskentelemisestä
  • Kommunikointisi on selkeää ja sujuvaa, niin suomeksi kuin englanniksi, etkä pelkää ottaa ohjia omiin käsiin
  • Katsomme eduksi perusymmärryksen kestävien, vihreiden digipalveluiden muotoilusta tai jos olet kiinnostunut siitä oppimaan, meillä se on hyvin mahdollistettu.

Miksi Hionille?

Hionilla saat mukavan työarjen, jota värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori. Arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta. Panostamme monimuotoisen yhteisön luomiseen ja kehittämiseen mm. sisäisen DEIB task forcen kautta ja investoimalla yhteisömme kouluttamiseen matkallamme entistä inklusiivisempaa työyhteisöä. Ympäristötietoisena yhteisönä sitoutuminen vihreämmän maailman edistämiseen löytyy olemassaolomme ytimestä. Kunnianhimoiset ESG-tavoitteet ohjaavat työtämme, ja tämä näkyy myös asiakkuuksissamme.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, Hionin toimintaan ja olla osana merkittävää kasvutarinaa. Otamme asiat vakavasti, mutta emme liian tosissamme. Pääset osallistumaan koulutuksiin ja seminaareihin huolehtien oman osaamisesi kehittämisestä.

Voit työskennellä joko Tampereen ja/tai Helsingin konttorillamme, mutta työskentely täysin etänä on myös mahdollista, jos se tuntuu sinusta mieluisemmalta. Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkein asia ja tämä näkyy tekemisessämme.

Location
Tampere, Finland
Type
Full Time
Industry
Technology
Apply for Job
Sorry! This job has expired.

More jobs at Hion

We haven't found any other jobs at Hion.

More jobs in Finland

Service Designer

Etteplan

job location
Jyväskylä, Finland
industry
Industrial Machinery Manufacturing

Service Designer

OP Financial Group

job location
Helsinki, Finland
industry
Finance

Lead Service Designer

Metso

job location
Espoo, Finland
industry
Industrial Machinery Manufacturing

Proud Partners

Harmonic Design logoService Design Show logoTheyDo

We can help you attract the best service design talent and grow your brand. Partner with us.

Don’t miss important updates.

Join our email list to stay updated on new jobs, resources, events, and more to help you with your career

We’ll use your email to send you updates about the report and other helpful service design topics. We hate spam just as much as you do, so we’ll never share your email. Unsubscribe anytime.
Back to Top
chevron-down