Agency / Consultancy

Skarp og erfaren SERVICEDESIGNER OG FACILITATOR søges (barselsvikariat)

Archived
Contract

Danish Design Centre

I Dansk Design Center arbejder vi med at sætte designmetoder og designerens mindset i spil sammen med tætte samarbejdspartnere. Sammen ruster vi både offentlige og private aktører til at skabe det næste.
Vi leder nu efter en dygtig servicedesigner, der kan netop det: lede og facilitere designprocesser i nogle af vores spydspidsprojekter blandt andet inden for velfærds-, kunst- og kulturområderne.
På velfærdsområdet skal vi sammen med vores partner og fem kommuner gennem en intensiv designproces udforske helt nye velfærdsløsninger indenfor anbringelsesområdet. Her skal du hjælpe med at gøre kommunerne i stand til at udfordre og gå på opdagelse – og nyskabe området, gennem designsprint, prototyping og forankring. På kunst- og kulturområdet skal vi bl.a. udforske, hvordan designmetoder kan understøtte den langsigtede og strategisk udvikling af kunstinstitutioner.

Vi Søger Derfor Efter En Kandidat, Som

Kan drive designprocessen fra a til z fra dag 1.

Er en stærk facilitator i co-designprocesser, som er dygtig til at arbejde på forskellige niveauer og som kan motivere på tværs af fagligheder og organisationer.

Har leveret solide resultater gennem brug af designmetoder.

Brænder for at skabe en markant forskel sammen med både offentlige og private aktører.

Har et digitalt mindset og konkret erfaring med at visualisere og formidle resultater og data – gerne på digitale platforme, fx Mural.

Er struktureret, positiv og god til at skabe relationer og netværk.

Er nysgerrig på at udforske, og ivrig for at udfordre, hvordan design aktiveres på nye måder og områder.

Har forretningsforståelse og et godt netværk blandt designere, i erhvervslivet og i den offentlige sektor.

Trives i en organisation der løber stærkt, hvor ambitionerne er høje og arbejdsmiljøet foranderligt.

Om os
Vi er Danmarks nationale designcenter, etableret i 1978 for at skabe vækst i danske virksomheder gennem design. Vi arbejder i dag inden for en lang række områder, hvor designtænkning kan gøre en forskel, heriblandt fremtidens byer, velfærd og bæredygtige forretningsmodeller. Vi underviser og træner andre i innovation, og vi udarbejder analyser, foredrag og holder events, hvor vi deler vores viden.
Vi arbejder både med små og mellemstore virksomheder samt store corporate virksomheder og organisationer, og ofte i et krydsfelt mellem flere på en gang.
Hvis du brænder for at bringe dine servicedesignfærdigheder i spil i projekter, hvor designmetoder – og værktøjer er omdrejningspunktet for at drive forløb med flere aktører og udvikle bud på løsninger – ofte med samfundsmæssig relevans, så send din ansøgning samt cv, eventuelle anbefalinger eller referencer til click apply senest 12. juni. Første runde samtaler vil blive afholdt 17. juni.
Stillingen ønskes besat fra 1. august 2020. Barselsvikariatet har varighed af et år. Vi følger Statens regler for løn- og ansættelsesvilkår. Har du spørgsmål, kan du skrive til programleder Christina Melander på click apply

Location
Copenhagen, Denmark
Type
Contract
Industry
Agency / Consultancy
Apply for Job
Sorry! This job has expired.

More jobs at Danish Design Centre

Skarp og erfaren SERVICEDESIGNER OG FACILITATOR søges (barselsvikariat)

Danish Design Centre

job location
Copenhagen, Denmark
industry
Agency / Consultancy


Warning: Undefined variable $post in /home/726119.cloudwaysapps.com/nbcxbjqwwz/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/726119.cloudwaysapps.com/nbcxbjqwwz/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2
More jobs in Denmark


Warning: Undefined variable $post in /home/726119.cloudwaysapps.com/nbcxbjqwwz/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 3

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/726119.cloudwaysapps.com/nbcxbjqwwz/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 3
Show more jobs from Denmark

Lead Service Designer

Star

job location
Copenhagen, Denmark
industry
Agency / Consultancy

Senior Service Designer

Novo Nordisk

job location
Bagsværd, Denmark
industry
Pharmaceuticals

Senior CX/Service Designer

Danske Bank

job location
Copenhagen, Denmark
industry
Finance

Proud Partners

Harmonic Design logoService Design Show logoTheyDo

We can help you attract the best service design talent and grow your brand. Partner with us.

Don’t miss important updates.

Join our email list to stay updated on new jobs, resources, events, and more to help you with your career

We’ll use your email to send you updates about the report and other helpful service design topics. We hate spam just as much as you do, so we’ll never share your email. Unsubscribe anytime.
Back to Top
chevron-down