Agency / Consultancy

UX/Service Designer

Archived
Full Time

Internet Architects

UX/Service Designer

Internet Architects zoekt een UX/Service Designer om haar team te versterken.

Als UX en Service designer help je organisaties uit de publieke of privésector om nieuwe diensten en producten in de markt te zetten. Of om bestaande diensten en producten overheen verschillende touchpoints te verbeteren. Je vertrekt vanuit de gebruikerservaring en bent steeds op zoek naar de juiste balans tussen de behoeften van de gebruikers en de doelstellingen van de organisatie. Je bent een voorstander van een inclusieve aanpak: je brengt de verschillende stakeholders rond de tafel. Kwalitatief en kwantitatief UX onderzoek vormen de leidraad in je werk.

Jouw verantwoordelijkheden


  • Je brengt de fysieke en digitale touchpoints van services in kaart op een visuele manier. Dit doe je voor de verschillende doelgroepen van de service.
  • Je faciliteert workshops, variërend van inspirerende ideatie-workshops tot roadmap planning.
  • Samen met onze UX researchers identificeer je de frictie voor eindgebruikers in de customer journey. Uit gebruikersfeedback en analysegegevens haal je de inzichten om stakeholders te adviseren.
  • Je monitort de performantie van een service, zowel wat betreft de gebruikerservaring als wat betreft de gegenereerde business value.
  • Je verbindt design met technologie. Je toetst voorstellen af op technische haalbaarheid in de context van de klant.
  • Je werkt samen met UX designers zodat verbeterde of nieuwe customer journeys kunnen uitgewerkt worden in wireframes en prototypes.
  • Je documenteert en communiceert de bevindingen, resultaten en acties op een heldere manier.

Jouw profiel


  • Je denkt outside-in. Je vertrekt steeds vanuit de klant. Je kan goed luisteren en brengt de noden van de klant en de eindgebruikers tesamen.
  • Als service designer beschik je over goede communicatieve skills om klanten workshops en contactmomenten met eindgebruikers te begeleiden en hieruit maximale output te verkrijgen.
  • Je kan passende methodes inzetten a.d.h.v. het doel en de vraagstukken. Je hebt minimaal ervaring met co-creatie en design thinking technieken en best practices.
  • Je begrijpt de kracht van analytics, gebruikersonderzoek en usability testing. Je bent in staat data te analyseren, te interpreteren en deze vervolgens op een duidelijke manier te visualiseren
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in het UX research en/of UX design domein, voldoende om zelf research taken op te nemen, high-level wireframes uit te werken en om efficiënt samen te kunnen werken met UX research en design teams.
  • Je neemt verantwoordelijkheid en kan overtuigen door heldere gestructureerde communicatie en relevante bewijsvoering.
  • Je werkt autonoom en pro-actief. Je bent doelgericht en pragmatisch.
  • Je kan communiceren op verschillende niveaus van een organisatie.
  • Je kan je perfect in alle situaties uitdrukken in het Nederlands en Engels. Je hebt geen schrik om workshops met Franstalige deelnemers in goede banen te leiden.

Ons aanbod


Werken bij Internet Architecten is de kans krijgen om te groeien, innovatief te zijn, initiatief te nemen, van elkaar te leren en te evolueren in onze job. De ervaring leert ons dat investeren in groeien, iedereen gelukkiger maakt.

  • Een uitdagende job met toffe collega’s en fijne klanten in ons kantoor in Antwerpen gelegen naast het centraal station
  • Een marktconform loon met extralegale voordelen

Contacteer ons wanneer je van slimme uitdagingen houdt.

Bekijk ook onze website: https://www.internetarchitects.be/

PS. Ben je echt wel geïnteresseerd, maar wil je liever bewust op freelance basis samenwerken, dan willen wij jou ook zeker leren kennen, voor deze en andere opportuniteiten.

symulator internetowego systemu Windows XP jest uruchamiany w przegladarce internetowej, a jego dzialanie nasladuje system operacyjny. Mozesz go uzyc, aby kogos wysmiewac.

Location
Frasnes-lez-Gosselies, Région Wallonne
Type
Full Time
Industry
Agency / Consultancy
Apply for Job
Sorry! This job has expired.

More jobs at Internet Architects

Service Designer

Internet Architects

job location
Antwerpen, Vlaams Gewest
industry
Agency / Consultancy

Medior Service Designer

Internet Architects

job location
Antwerpen, Vlaams Gewest
industry
Agency / Consultancy

More jobs in Belgium

Service Designer

iO

job location
Antwerp, Belgium
industry
Technology

Service Designer

EOLIS GROUP

job location
Brussels, Belgium
industry
Agency / Consultancy

Service Designer/UX Researcher

4P square

job location
Brussels, Belgium
industry
Advertising Services

Proud Partners

Harmonic Design logoService Design Show logoTheyDo

We can help you attract the best service design talent and grow your brand. Partner with us.

Don’t miss important updates.

Join our email list to stay updated on new jobs, resources, events, and more to help you with your career

We’ll use your email to send you updates about the report and other helpful service design topics. We hate spam just as much as you do, so we’ll never share your email. Unsubscribe anytime.
Back to Top
chevron-down